Office boy

wilhelm

Κι έτσι ήμουν σήμερα όχι μόνο μόνος στο γραφείο (ο συνάδελφος που το μοιραζόμαστε είναι άρρωστος) αλλά και με ελάχιστες υποχρεώσεις (ο ίδιος συνάδελφος είναι και ο project manager μου) : κάποιες ενδοεταιρικές συνεννοήσεις (τις οποίες βέβαια άφησα να εκκρεμούν μέχρι τις 4 το απόγευμα ώστε να υπάρχει κάτι να με στρεσάρει όλη τη μέρα – αλλά αυτό είναι μια ιστορία αυτογνωσίας για άλλη ώρα).

Και ποιος καλύτερος τρόπος να ξεκινήσει μια ξέγνοιαστη μέρα παρά με τα Νέα του ΜSN, τα οποία εμφανίζονται κάτω δεξιά με το που ανοίξεις το hotmail inbox. Και που φυσικά δεν έχουν ιδιαίτερη σχέση με την πολιτική ή και την τρέχουσα επικαιρότητα γενικότερα – οι σημερινές επικεφαλίδες: «Guys: 10 things you should never say to a woman«, «Sweep him off his feet«, «Top 10 ways to stick to your workout«, «10 most overused résumé phrases» και άλλα τέτοια άρθρα στων οποίων το demographic σε καμία περίπτωση δεν ανήκω, κάτι που σε καμία περίπτωση δε μειώνει την απόλαυση που παίρνω διαβάζοντάς τα. Σήμερα δε ανακάλυψα την υποκατηγορία Gay & Lesbian στο Dating & Personals – δεν θα μπορούσα να περνάω καλύτερα ένα πρωί Δευτέρας! Αγαπημένα άρθρα: «Advice for lesbians at midlife«, «Gay and single…forever?«, «Gay women: butch vs femme«, «Meeting your new guy’s friends»

Σε κάποια στιγμή διαύγειας συνειδητοποιώ ότι ζωτικός χώρος μνήμης στον εγκέφαλό μου καταλαμβάνεται πλέον από το άρθρο για την προώθηση του βιβλίου «10 Things Every Gay Guy Looking for Love (and Not Finding It) Needs to Know«, οπότε κλείνω τον συγκεκριμένο browser και συνεχίζω σε πιο γνώριμα σάιτ και μπλογκ: ο μαγικός συνδυασμός ‘αργία Χριστόδουλος’ στο google, το νέο lookbook του Bernhard Wilhelm (βλ. φωτό), το hype για τη νέα εβδομάδα στo pitchfork, αναζήτηση πρόσφατων τευχών ‘Captain America’ στο ebay, εντωμεταξύ ξεκινάει και το σχετικό catching up του σ/κ με Αθήνα και λοιπές πόλεις: έχω από μία απολαυστική συνομιλία με τον Η. και μία με τη Ν. (και 2 με τον Ε. αλλά δεν πρέπει να είπαμε κάτι ουσιώδες – το μόνο που θυμάμαι είναι να του προτείνω να γράψει ένα τραγούδι για το μοναχικό αγόρι από τις καναδέζικες στέπες που μελαγχολεί στους -25 βαθμούς).

Με τον Η. θίγουμε τα εξής ζητήματα: οι φωτό που ανέβασε η Ε. στο Facebook και πως δίκαια προκάλεσαν sensation, Γενεύη: Genf ή Geneve και ένα ενδεχόμενο σ/κ στο Μόναχο κατόπιν αυτής, τι έχει απογίνει η τάδε μπλόγγερ παλιάς φρουράς. Με τη Ν. σε πρώτη φάση μιλάμε για: το πάρτυ που πήγε το Σάββατο, συμφωνεί πως ναι, πολύ ωραίες όντως οι φωτό της Ε, ίσως να μην μας κολακεύουν όλες, ποιες να βγάζαμε και έτσι πέφτουμε σε μια facebook hole (κάτι σαν την k-hole, αλλά με tags) όπου εγώ περιγράφω φωτογραφίες γνωστών και αυτή σχολιάζει με βάση την περιγραφή, καθώς δεν μπορεί να το ανοίξει στη δουλειά. Μένω άπειρη ώρα στο προφάιλ συμμαθήτριας που με έκανε χτες add, αφιερώνοντας χρόνο σε: outfits (-‘να μαντέψω, κάποια μπούκλα στο μαλλί?’ -‘κοντά έπεσες,κάποιος αφρός’), χωροθεσία (‘…και βρίσκονται σε κάποια παραλία με απαίσια βότσαλα’) και συμπαρευρισκόμενους (‘είναι μαζί με αυτήν την κοντή, την πολύ κοντή’), στο τέλος γελάω στην κυριολεξία δυνατά (οut loud).

Μισώ βαθιά τη Lufthansa και το μονοπώλιό της εντωμεταξύ και τις τιμές που μου βγάζει για Λονδίνο το Μάιο και Στοκχόλμη τον Ιούνιο – μετά την τιμή-ψέμα που κλείσαμε για Νέα Υόρκη δεν προτίθεμαι να πληρώνω πανάκριβες ευρωπαικές πτήσεις αν και μου φαίνεται πως αν πρόκειται να τηρήσω αυτό το μάντρα η πρώτη που θα θυσιαστεί θα είναι η Ελλάδα τον Αύγουστο. Και με το’να και με τ΄άλλο η ώρα έχει περάσει και αποφασίζω να κάνω και λίγη δουλειά και ευτυχώς τα γερμανικά της γαλλίδας συναδέλφου δεν αποδεικνύονται απροσπέλαστο εμπόδιο, η Ν. μου μιλάει τώρα για κάποιο xxx φρέσκο νέο αλλά εγώ δεν διατίθεμαι να υπερβώ σήμερα τις ώρες που ορίζει το συμβόλαιό μου: ήδη κλείνω τα παράθυρα.

MP3: Dan Deacon – Big Big Big Big Big : ο κύριος λόγος που ήταν απογοήτευση το περσινό Spiderman of the rings – κανένα από τα tracks δεν έφτασαν αυτό το πρώιμο single, το οποίο μολονότι εξίσου ενοχλητικό και νευρικό, παίρνει άφεση για το σχεδόν σπαραχτικό τελευταίο μέρος του.

Advertisements

1 σχόλιο

Filed under wir über uns

One response to “Office boy

  1. εντάξει τώρα αλλά αυτό με το tagging στις φωτό του facebook μη γίνει και μόδα

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s